Tooted sõiduautodele/kaubikutele/maasturitele

stage_image

Media Services

Vormel 1 maailmameister ja kestlikkusettevõtja Nico Rosberg on Continentali uus brändisaadik

20/05/2021
  • Vormel 1 maailmameister hakkab Continentali brändisaadikuks
  • Rehvitootja on pühendunud ohutusele, parimatele sõiduomadustele ja kestlikkusele
  • Continental ja Nico Rosberg toetavad Extreme E võistlussarja

Hannover, 20. mai 2021. Uues partnerluses ühendavad jõud kaks automaailma suurnime: 2016. aasta vormel 1 maailmameister ja kestlikkusettevõtja Nico Rosberg hakkab rahvusvahelise rehvitootja Continental uueks brändisaadikuks. „Nico Rosberg ja Continental sobivad omavahel ideaalselt,“ ütleb Continentali Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika vahetusrehvide äriüksuse juht Philipp von Hirschheydt. „Nico Rosberg on saavutanud autospordis tohutu edu, ta kehastab kõrgtasemel sõiduoskusi ja näitab üles mitmekülgset pühendumust keskkonnakaitsele. Juhtiv kvaliteetrehvide arendaja ja tootja Continental on aga kõigis sõiduoludes suurima ohutuse ja parimate sõiduomaduste lipulaev. Samal ajal järgime me eriti ranget kestlikkuse strateegiat. Lisaks juhtpositsioonile keskkonnasõbralike tehnoloogialahenduste väljatöötamisel oleme seadnud endale ka väga nõudlikud eesmärgid CO2-neutraalsete ja kestlike äritavade osas kogu väärtusahelas.“ Nico Rosberg selgitab: „Olen väga uhke, et saan teha koostööd partneritega, kelle jaoks kestlikkus, tehnoloogia ja ohutus on esmatähtsad. Nagu ma ise, on ka Continental pühendunud kestliku liikuvuse võimaldamisele. Areng ja innovatsioon rehvisektoris on selle lahutamatu osa. Neid ühiseid väärtusi pean ma meie koostöö aluseks ja ootan seda väga.“

Formula 1 World Champion of 2016 and sustainability entrepreneur Nico Rosberg has signed up as a new Brand Ambassador for international tire manufacturer Continental

Hea võimalus uute partnerite koostööd näidata saabus selle aasta aprilli esimesel nädalavahetusel Saudi-Araabia kõrbes. Uue Extreme E rallisarja avaüritusel tuli võitjaks meeskond Rosberg Xtreme Racing, kes sõitis Extreme E ühe peasponsori Continentali rehvidega. Selles maastikusõidu rallisarjas võisteldakse spetsiaalselt väljatöötatud elektriautodega kaugetes paikades ümber maailma. Kestlikkusele suunatud Extreme E algatatigi selleks, et kliimamuutuste mõjule tähelepanu juhtida ja sellele kohapealsete kliimakaitseprojektide abil vastu astuda. Nico Rosberg koos oma uue rallitiimiga Rosberg X Racing ning Continental kui üks sarja peasponsoreid ja kõigi meeskondade kasutatavate maastikurehvide arendaja kuuluvad Extreme E toetajate hulka.

Alusta

Nico Rosberg: maailmameister, kestlikkusettevõtja ja Continentali partner

Nico Rosberg on üks tuntumaid nimesid rahvusvahelises autospordis. 35-aastane Rosberg jõudis eduka vormelisõitjana oma karjääri tippu 2016. aastal, kui ta võitis maailmameistri tiitli. Seejärel loobus ta aktiivsest võistlusspordist ja on pööranud tähelepanu kliimameetmetele. Näiteks ergutab ta üleminekut kestlikele liikuvuslahendustele ja keskkonnasõbralikele tehnoloogiatele. Investorina toetab Rosberg mitmesuguseid kestlikke idufirmasid, mis arendavad ja pakuvad uuenduslikke tooteid ja teenuseid. Oma pühendumuse eest on ta pälvinud mitmeid auhindu, sealhulgas Euroopa kultuuriauhinna keskkonna- ja kliimakaitse eest. Viimastel aastatel on Rosberg alternatiivsete liikuvuslahenduste leidmise platvormina kasutanud ka Davosis asuvat Maailma Majandusfoorumit. Rosbergi osalemine Extreme E sarjas selleks spetsiaalselt loodud Rosberg X Racing meeskonna asutaja ja juhina näitab, kui tõsiselt ta suhtub kestliku motospordi ideesse. „Extreme E toimub paikades, kus kliimamuutuste tagajärjed on juba selgelt näha. Sari on teinud koostööd paljude erinevate rahvusvaheliste ja kohalike partneritega, et teha midagi olukorra leevendamiseks. Anname sellele olulisele teemale silmapaistva platvormi ning samal ajal ergutame elektrisõidukite kasutamist ja keskkonnasõbralikku innovatsiooni,“ selgitab Rosberg.

Pühendumine konkreetsetele kestlikku liikuvust edendavatele meetmetele on veel üks aspekt, mis ühendab Nico Rosbergi ja Continentali nende uues partnerluses. Continental suunab omalt poolt märkimisväärseid investeeringuid teadus- ja arendustöösse, mille eesmärk on muuta kogu ettevõtte rehvitootmine hiljemalt 2040. aastaks täielikult CO2-neutraalseks. Continentali rehvide ärivaldkond on juba liider ressursside tõhusa kasutamise alal ning seab eesmärgiks vähendada 2030. aastaks oma tootmistegevuse vee- ja energiakasutust veel 20%.

Ildiko Kovacs
Ildíko Kovàcs